Reserveren

The Breakfast club neemt locatie Le Pain Quotidien in de Pijp over

Per juni 2023 neemt ‘the breakfast club’ de locatie van Le Pain Quotidien aan het Cornelis Troostplein in de Pijp over. Naast haar al aanwezige zeven vestigingen is the breakfast club heel blij met een achtste toevoeging op, een voor the breakfast club, nieuw gebied in Amsterdam. Ook in de Pijp kan je binnenkort de hele dag door lekkere ontbijtjes of een goede borrel genieten met de  all-day food kaart.

Naast de onlangs geopende nieuwe locatie aan de Roetersstraat, heeft the breakfast club daarnaast nu succesvol lopende vestigingen op het Haarlemmerplein, Wibautstraat, Bellamyplein, Sloterdijk, Zuidas & Brinklaan (Bussum). Deze nieuwe locatie aan het Cornelis Troostplein zal ook een welkome toevoeging zijn voor allen wie overdag behoefte heeft aan onze heerlijke koffie, verse sap en gezonde smoothies. Begin je ochtend zen met onze bekende american pancakes of kakelvers gebakken croissants. Ben je voorbij je ontbijt, zak dan lekker onderuit met een boozy brunch of lunch met onze verse broodjes, chicken waffles, burgers of salades.  Elke dag van 08.00 tot 18.00 uur, ook to go uiteraard.

Het interieur zal de bekende mix van Scandinavische invloeden met een natuurlijk randje. Een heerlijke plek om je dag te beginnen en te eindigen als je daar zin in hebt, met Wi-Fi, een kop koffie, de krant, een goed boek, biertje of wijntje.

Volg ons op Instagram