Reserveren

the breakfast club junior

Sinds 2014 is the breakfast club een bekend gezicht geworden in de Amsterdamse horeca. Bij ons kan je terecht voor een lekker all-day ontbijt of lunch in de stijl van steden zoals Parijs, New York en Londen. Onze buttermilk pancakes of eggs benedict zijn ‘wereld’ beroemd. 

Vanaf begin 2021 hebben we een nieuwe locatie in Bussum, in het hart van ’t Gooi. Veel jonge gezinnen zijn hier gevestigd en vanuit de grote steden komen er ook steeds meer bij, zo ontstaat een leuke dynamiek tussen jong en ‘oud’. Daarmee komen we meteen aan bij een primeur voor the breakfast club, namelijk de toevoeging van ’the breakfast club junior’! 

Onze vestiging in het centrum van Bussum is niet alleen de plek voor een all-day breakfast of lunch, maar ook de plek voor ouders, oppassen en oma’s en opa’s om samen met hun kroost te komen genieten van lekker – kidsvriendelijk – eten en volop ruimte om te spelen. Ons pand bestaat uit verschillende verdiepingen, dus voor ieder wat wils. Je vindt ons op de Brinklaan 85 in Bussum. Volg ons op Instagram voor updates. Tot snel!

sincerely yours, the breakfast club 

Heb je vragen of wil je meer informatie? Je kunt ons bereiken op bussum@thebreakfastclub.nl

Volg ons op Instagram