Welke maatregelen neemt the breakfast club om je bezoek aan ons zo veilig mogelijk te maken?

Wij volgen de maatregelen van het RIVM en houden ons aan de richtlijnen van de Koninklijke Horeca Nederland. Daarom ziet je bezoek aan ons er iets anders uit dan normaal:

  1. Om bij ons binnen te zitten of op het terras moet je een reservering plaatsen, dit kan ter plekke aan de deur. Je kan dus gewoon lekker langskomen.
  2. Hou rekening met het volgende: Heb jij of je gezelschap koorts of luchtwegklachten zoals hoesten, verkoudheid, niezen of kortademingheid, dan mogen we je helaas gaan toegang geven tot ons restaurant of terras. Deze vragen zullen je ook aan de deur nogmaals worden gesteld. Dit om je eigen en onze veiligheid zo goed mogelijk te beschermen.
  3. Huisgenoten en mensen uit hetzelfde huishouden mogen binnen 1,5 meter van elkaar aan een tafel zitten (onbeperkt aantal personen). Ga je met een vriend, vriendin of collega uit eten dan mag je met max. 2 personen binnen 1,5 meter van elkaar aan een tafel zitten. Kom je met meer dan 3 vrienden/collega’s dan moeten we 1,5 meter tussen elke gast houden. Jij en je gezelschap zitten sowieso op 1,5 meter van een volgende tafel af.

Voor vragen kunt u altijd even bellen naar de locatie van je keuze. We hopen je snel te zien!

Volg ons op Instagram